Wie ben ik

Foto Peter Blom | stukadoor te Groningen

In 1994 ben ik serieus begonnen met stukadoren bij stukadoorsbedrijf Sikkema te Haren. Ik heb er goede leermeesters getroffen. Onder andere dhr. E. Nijnuis die mij later ook hielp bij mijn eigen bedrijf te starten. En de opleiding voor stukadoor heb ik in 1997 behaald. Daarna heb ik 1 jaar gewerkt bij stukadoorsbedrijf Jan Jager te Overschild.

In 1999 ben ik gestart met mijn eigen stukadoorsbedrijf vanuit Groningen aan de Peizerweg 30. Mijn bedrijf run ik met personeel en leerlingen opgeleid tot stukadoor als erkend leerbedrijf. Ik heb nooit meer als 2 man in dienst gehad. Elke klus word dan ook door mijzelf uitgevoerd. Bij grote projecten huren we goede collega’s in om samen het werk sneller gereed te hebben. Uiteindelijk neem ik zelf de verantwoording voor de hoge kwaliteit die ik wil leveren en waar ik om bekend sta met ruim 20 jaar ervaring.

Onze werkzaamheden verrichten we vooral in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.